Izveštavanje u alatu za ispitivanje

Bez obzira na količinu rezultata vaše mrežne ankete, odgovori se automatski analiziraju u realnom vremenu. Proces generisanja i predstavljanja izveštaja je intuitivan i lak. Organizovan je pomoću različitih metoda uštede vremena navedenih u nastavku.

Grafikoni

U Examinare-u imamo različite tabele koje služe vašim potrebama za brzim odgovorima. Jeste li na sastanku? Da li vam treba brz odgovor? Koristite naše grafikone i odgovore dobijte direktno na ekranu.

Pregled pojedinačnih glasova
Pomoću alatke Examinare Survei imate mogućnost da ne samo vidite sažetak rezultata, već i da detaljno proverite svaki glas. Rezultati se mogu odštampati direktno iz područja izveštaja.

Izuzmi rezultate
Ponekad u javnim anketama možete dobiti neozbiljne glasove. Može se očekivati pošto vezu delite sa svima i pošto radimo sa ljudima. Ne morate da brinete, otvorite glas u Pojedinačnim glasovima i kliknite na „Izuzmi“. Iznos isključenih glasova sistem beleži i može se uključiti u konačni izveštaj.


Izvoz

Izvoz rezultata u MS Ekcel.
Da li želite da vaši odgovori budu u tabelarnom obliku? Ako je tako, onda će vam se svideti naša funkcija izvoza MS Ekcel. Potreban je samo jedan klik i rezultate možete videti na računaru nakon nekoliko sekundi.


Izvoz rezultata u PDF format.
Da li vam je potreban detaljan izveštaj o anketi? Idite na svoj nalog na Examinare-u i kliknite PDF. Dobićete detaljan izveštaj sa grafikonima, koji se preuzima za nekoliko sekundi. Ispitni alat za anketiranje je tu da vam pomogne do kraja.


Izvoz rezultata u SPSS.
Da li radite sa SPSS? Ako je to slučaj, potrebno je samo jedan klik mišem da biste analizirali ankete pomoću SPSS-a. Imamo datoteke za preuzimanje u formatima „.sav“ i „.sps“.


Pouzdan širom sveta

Najnovije vesti