Anketni alat
 

Napravite svoje upitnike i ankete ispravno pomoću Examinare anketnog alata.

Možete pronaći sve tipove pitanja koji su vam potrebni da napravite savršenu anketu unutar Examinare anketnog alata. Našim korisnicima ne mogu dosaditi tehničkim informacijama i vaši ispitanici će uvek znati kako da odgovore na vaše ankete.

Primer upitnika
Kompjuterska verzija (Smartphone/Tablet/Desktop)

Verzija za mobilni telefon (Wap/2G/3G)
 

Examinare moduli i integracije

DOSTUPNE METODE ODGOVARANJA:

Pitanja sa više mogućih odgovora (1 tačan odgovor)

Najčešće korišćena u svim anketama i upitnicima. Može, takođe, biti kombinovana sa poljem za tekst povratne informacije tako da možete dobiti više informacija lakše.
Primeri tipične upotrebe;

-pol
-indikacije godina
-da ili ne pitanja
i mnogo drugih

Probajte sada!

Pitanja sa više odgovora (nijedan ili nekoliko tačnih odgovora)

Korišćeno u najviše anketa gde želite da primalac odgovori sa više od jedne opcije. Examinare takođe beleži ako korisnik ne popuni ništa i takođe možete napraviti ovaj tip pitanja obaveznim.
Tipični primeri korišćenja:

-pitanja usluga
-pitanja korišćenja
-izbor opcija
i mnogi drugi


Probajte sada!

Slobodna tekst pitanja (1 tačan odgovor je otkucan)

Koristi se kada hoćete da primalac odgovori tako što kuca tekst. Naprednija verzija pitanja ovog tipa je "Slobodno tekst pitanje(Više odgovora)"

Tipični primeri korišćenja:

- Upišite svoje ime
-Recite nam šta mislite
- Zašto ne biste voleli...
i mnogi drugi.

Probajte sada!

Osgood-skala (skala sa podeocima)

Osgood-skala je često korišćena u upitnicima o brendovima i osećanjima. Osnovna ideja je postaviti različita osećanja jedno nasuprot drugog. Podeoci skale mogu biti regulisani izmedju 2 i 7 poena.

Tipični primeri upotrebe:

-hladno ili toplo
-jasan ili tup
-pametan ili glup
i mnogi drugi.


Probajte sada!

Skala gradijenata

Korišćeno je za mnoge upitnike u vezi uskuga gde primalac treba da gradira nivo usluga različitih odeljaka, npr. Podrška, Naplata. Jedna gradijent skala može da smanji upotrebu mnogih pitanja, ali takodje mogu napraviti upitnik naprednijim za običnog primaoca i u tom slučaju smanji iznos bodova.

Tipični primeri primene:

-Kako biste gradirali naše odeljke: Podrška, Naplata, Tehnička podrška, Prodajni odeljak
-U formi sledećih faktora, kako biste poređali naše: Cene, Podršku, Vreme za rešenje, Prijateljski odnos
i mnogo drugih

Probajte sada!

Uputstva

Instrukcije u suštini nisu tip pitanja, ali se koriste za ubacivanje u u detaljno objašnjenje pratećih koraka i mogu biti korišćene u bilo kojem delu vašeg upitnika ili ankete.

Može se koristiti za objašnjavanje:

-sledećih koraka
-kako razmišljati prilikom gradiranja Osgood ili Gradijent skala pitanja
-može sadržati osnovne informacije
i mnogo toga drugog.

Probajte sada!

Slobodna tekst pitanja (Više korektnih odgovora se upisuje)

Slobodna tekst pitanja (Više odgovora je upisano) su naprednija verzija originalnih slobodnih tekst pitanja. Sva polja mogu biti postavljena kao obavezna ili opcionalna i to pomaže pri dobijanju informacija od primalaca.

Tipični primeri primene:

-Ukucajte svoje: ime, adresu, poštanski broj, Zip-kod i državu
-Unesite svoj serijski broj i proizvod koji koristite od nas da arhivirate zahtev za podršku
-Proverite i ispravite vaše pateće detalje
i mnogo više toga,

Probajte sada!

PRIMAOCI

Možete dopreti do svoje publike putem svih mogućih kanala komunikacije, kao što su električni uređaji, veb-sajtovi ili standardne telefonske linije. U zavisnosti od naročitosti ciljne publike i vaših poslovnih ciljeva, ankete koje šaljete mogu biti javne ili privatne.

Probajte sada!

 

Javne ankete i upitnici

Korišćenjem funkcionlanosti javne ankete, možete podeliti svoje upitnike putem linka na vašem veb-sajtu ili npr. poslati putem svojih mesečnih biltena. Svi odgovori sakupljeni u javnoj anketi će biti 100% anonimni.

Probajte sada!

 

Privatne ankete i upitnici.

Korišćenjem funkcionalnosti privatne ankete možete poslati lični imejl ili telefonski poziv svojim primalacima. Svaki poziv će sadržati lični link i Examinare anketni alat će biti siguran da nijedan primalac ne odgovara duplo. Svi odgovori sa privatne ankete mogu biti povezani sa osobom koja rešava anketu, ali mogu biti napravljeni 100% anonimno u krajnjim izveštajima.

Probajte sada!

IZVEŠTAVANJE

Bez obzira na kvantitet rezultata vaše onlajn ankete, analiziranje odgovora je urađeno automatski u realnom vremenu. Proces stvaranja izveštaja i njihovog prikazivanja je intuitivan i lak. Organizovano je tako da postoje metode čuvanja u različito vreme koje su navedene dole.

Probajte sada!

 

Grafikoni

U Examinare-u, imamo različite grafikone koji ispunjavaju vaše potrebe za brzim odgovorima. Da li ste na sastanku? Da li vam je potreban brz odgovor? Koristite naše grafikone i dobijte odgovore direktno na vašem ekranu.

Probajte sada!

 

Pregled individualnih glasova

Pomoću Examinare anketnog alata imate mogućnost ne samo da vidite ukupne rezultate, vec i da sami proverite detalje bilo kojeg glasa. Rezultati mogu biti odštampani direktno iz oblasti izveštaja.

Probajte sada!

 

Isključite rezultate

Ponekad možete dobiti neozbiljne glasove u javnim anketama. To se može očekivati zato što delite link svima i zato što radite sa ljudima. Ne treba da brinete, otvorite glas u Individualnim glasovima i pritisnite "Isključi". Iznos isključenih glasova je je sitemski zabeležen i može biti prisutan u finalom izveštaju.

Probajte sada!

 

 

Izvoz rezultata u MS Excel-u

Da li biste voleli da imate svoje odgovore u tabelarnoj formi? Ako je tako, volećete našu funkciju MS Excel izvoza. Potreban je samo jedan klik i možete videti rezultate na vašem kompjuteru kroz par sekundi.

Probajte sada!

 

Izvoz podataka u PDF-formatu

Da li vam je potreban detaljan izveštaj ankete? Idite na vaš nalog u Examinare-u i pritisnite PDF. Dobićete detaljan izveštaj sa grafikonima koji je preuzet za par sekundi. Examinare anketni alat je tu da vam pomogne duž celog puta.

Probajte sada!

 

 

Izvoz podataka u SPSS-u

Da li radite sa SPSS-om? Ako da, onda ste jednim klikom miša razdvojeni od analiziranja vaše ankete koristeći SPSS. Imamo fajlove za preuzimanje u ".sav" i ".sps" formatu.

Probajte sada!SIGURNOST

U Examinare-u uvek želimo vašu povratnu informaciju vezanu za našu pomoć. Imamo najnovije SSL šifrovanje i hosting u sigurnim centrima podataka. Kako god, mi ne stajemo ovde, takođe imamo mogućnost da dodamo IP blokiranje vašem nalogu, ako želite da minimizirate pristup vašoj oblasti admina.

 • SSL šifrovanje;
 • IP blokiranje na vašem administrativnom nalogu;
 • Sigurni centri podataka sa danonoćnim nadzorom;
 • Rezervna kopija svakog sata za slučaj da obrišete nešto što želite da vratite nazad.

Pročitajte više

Privatnost je naša primarna briga.

Privatnost, ne samo vas, već i ljudi koji odgovaraju na vašu anketu je nešto što shvatamo veoma ozbiljno. To je razlog zbog kojeg nikada ne čuvamo nikakve lične informacije o vašim primalacima u kolačićima ili bilo gde van sistema. Ako ste zabrinuti oko čuvanja informacija osetljive prirode, možete biti sigurni da ne kopiramo nikakve podatke, izuzev rezervnih kopija i sklopili smo sporazum o obelodanjivanju sa svim klijentima, sitnim ili krupnim. Ako vam to nije dovoljno, bićemo srećni fa potpišemo individualni sporazum o obelodanjivanju kada nas unajmite da biste se konsultovali sa nama.

Pročitajte višeRASPORED

Šta čini vaše primalace voljnim da odgovore? Stilski dizajnt ili funkcionalnost koju svako razume? Sa Examinare anketnim alatom ne morate da birate! Imamo oba.

Logotip, boje i forma ankete, početna stranica, stranica zahvaljivanja, veličina fonta i mnogi drugi rasporedi odlika su prilagodljivi. Možete prepustiti svojoj mašti na volju i učiniti da anketa izgleda tačno kako vam je potrebno bez ikakvih ograničenja.

Probajte sada!

Vaš lični logo i prilagodljiv izgled ankete.

Koristite svoj lični logotip i grafički stil jednim klikom miša ili budite napredniji i koristite našu karakteristiku CSS stilskog koda. Ako promenite svoj logo, možete ažurirati sve ankete menjajući logotip na jednom mestu. Ako imate projekte kojima su potrebni zasebni stilovi, možete ih koristiti odvojeno lako kao svoj lični stil u sklopu sa istom organizacijom ili projektom.

Probajte sada!

Opišite vašu anketu na početnoj stranici i završite stranicom sa zahvaljivanjem.

Ako želite da započnete anketu osnovnim informacijama o svrsi svoje kompanije, samo aktivirajte početnu stranu anketne forme.

Takođe, možete slobodno koristiti stranicu sa zahvaljivanjem! Pojaviće se svakog puta kada je anketa završena i biće postavljena za sve vaše ankete.

Probajte sada!

Bilo kakve brige oko lošeg vida?

Sa Examinare-om, možete da kontrolišete koliko dobro će se videti vaša slova na kompjuterskom ekranu. Sve anketne forme imaju funkcije za loš vid. Jednim klikom miša sve anketne forme mogz biti kontrolisane i proširene do veće veličine slova.

Probajte sada!POTPUNO PREVEDENE I LOKALIZOVANE ANKETE I ANKETNI ALAT.

Examinare anketni alat je preveden na više od 25 jezika i može biti korišćen i za stilove pisanja sa levo na desno i one sa desna na levo. Prateći jezici su danas aktivni u našem alatu i mogu biti korišćeni u bilo kojem Examinare nalogu.

 • српски (Serbian)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Probajte sada!TAKOĐE VAS SNABDEVAMO RAZVIJAČKIM API-JEM.

Naš sistem je potpuno funkcionalan preko naše API konekcije. Vi ili vaš sopstveni razvijač možete koristiti naš API da automatizujete pozive za ankete, dobijete podatke o primalacima ili dobijete glasove glasove u obliku individualnog pregleda ili demografskih podataka dodatih.

Takođe možete koristiti naš API za kontrolisanje distribucije telefonskih anketa i "Magičnih anketa".

Probajte sada! Pročitajte više u našoj razvijačkoj sekciji