Anketni alat
 
DOPRITE DO SVAKOGA TELEFONSKIM ANKETAMA PREKO EXAMINARE-A.

Examinare nije samo moćan anketni alat za internet. Takođe pružamo i proširenje telefonske linije i možete da dodate ovu uslugu vašem Examinare nalogu. Naša konekcija telefonske ankete može pozvati bilo koji broj telefona na svetu za zadivljujuće cene. Nemamo nikakve granice za to koliko ispitanika može biti pozvano. Jedine granice su granice tvog Examinare naloga.

Probajte sada!

Pogledajte demo telefonske ankete. Pozovite +46 18 800 80 20

 

Naše rešenje radi kod svakoga.

Ako imate telefonsku centralu, znamo kako da vam namestimo sve, a ako ne, onda ne brinite- možemo uspeti da učinimo da radi i bez toga. Sve što treba je da nas kontaktirate, kažete nam koju vrstu telefonskog rešenja imate i mi ćemo vam pomoći da počme da funkcioniše.

Probajte sada!

 

Možemo podneti veliki broj poziva istovremeno.

Sa Examinare cloud telefonskim servisom brinemo o svim vašim pozivima i staramo se da vam nikada ne postane telefonskih linija. Sređivali smo velike brojeve poziva- do 5000 poziva u minutu i to nije ni približno našim granicama.

Probajte sada!

 

Bilo koji jezik može biti korišćen.

Naš sistem može koristiti bilo koji jezik u petlji. Budući da naš telefonski sistem anketa koristi zvučne fajlove koje snimite ili otpremite- samo vas mašta može zaustaviti.

Probajte sada!

 

Examinare telefonske ankete izveštavaju rezultatima i grafikonima Examinare-a.

Naša solucija telefonskih anketa izveštava o svim ishodima ankete u Examinare-u. Na ovaj način ste sigurni da nikada nećete morati da imate 2 sistema za pokrivanje vaših potreba. Examinare je sve što vam je potrebno.

Probajte sada!

 

Demo telefonske ankete.

Da biste dobili ideju kako telefonska anketa funkcioniše za vaše korisnike, pozovite naš broj:

+46 18 800 80 20

Naš demo telefonske ankete će odgovoriti na vaš poziv i postaviti vam par pitanja.

 

Kako početi?

Ako već imate Examinare nalog, treba da dodate proširenje za telefonske ankete. To možete uraditi tako što nas kontaktirate.

Ako nemate Examinare nalog za ankete, poručite ga direktno sa naše stranice cena i kontaktirajte nas putem imejla, telefona, četa i mi ćemo vam pomoći da počnete sa telefonskim anketama.