Ponuda: Šaljite mušterije anketama automatski sa vašeg sistema e-trgovine. Besplatna konekcija.

2015-09-28

Dodavanjem automatske ankete za proveru satisfakcije mušterije na vaš sistema e-trgovine, možete kontinuirano znati šta vaše mušterije misle i sada smo na Examinare-u učnili to još lakšim. Mi ćemo vam pomoći da uključite svoju anketu satisfakcije mušterija u vaš sistem e-trgovine. Nakon integracije vaš sistem e-trgovine će poslati ankete mušterijama automatski sa automatskim podsetnicima, ako odgovor nije primljen u roku od 3 do 7 dana.

Kako znam da je naša e-trgovina podržana?

Examinare već ima podršku za konekciju na različite sisteme e-trgovine, ali ako nema poznatog linka danas, kreiraćemo jedan za vaš pojedinačni sistem. Najbolji deo je to što ćete dobiti ovu konekciju napravljenu bez dodatnih troškova.

Zašto bismo slali ankete mušterijama kada imamo sistem e-trgovine?

Jednom kada imate e-trgovinu ili veb prodavnicu, može biti mnogo faktora koji mogu naterati mušteriju da kupuje od vas onlajn samo jednom i nikada više ne poručuje. Neki idu kod protivnika i nikada nećete znati zašto, ako ih ne pitate. Sa našom ponudom, automatski ćete pitati mušterije bez potrebe da stvarno uradite bilo šta osim rada na završavanju svojih porudžbina. Svaki završeni anketni upitnik će vam dati čistu sliku toga šta treba ili ne treba biti promenjeno.

Odgovori na ankete o mušterijama mogu biti prikazani periodično i onda možete videti napredak tokom vremena.

Pošaljite nam imejl na info@examinare.com sa naslovom „E-trgovinska anketa o mušterijama“ ili nas pozvati na UK: +44 1559 260000 ili US: +1 (845) 377 2000 za više informacija o ponudi. Nećete biti razočarani.

Šta je uključeno u ovu ponudu?

Examinare povezuje automatizovane ankete o mušterijama sa vašim sistemom e-trgovine. Za poručivanje Examinare neograničenog naloga i da biste osigurali da tehnologija radi, molimo kontaktirajte naš departman prodaje. Možete nas dobiti na UK: +44 1559 260000 ili US: +1 (845) 377 2000 ili info@examinare.com označite imejl “E-trgovinska anketa o mušterijama”.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

2+8= *

Newsletters from Examinare