Zašto nije profitabilno praviti svoje lične anketne formulare.

2014-12-08

Biznis klimat danas je kao bilo koji drugi klimat, želimo da sačuvamo novac. Nemojte me shvatiti pogrešno, čuvanje novca je dobro i sve kompanije bi trebalo da uvek probaju da investiraju mudrije nego ranije. Neke stvari kako god, nisu dobre za čuvanje na njima i to je biznis informacija. Pod biznis informacijom mislim na komunikaciju sa mušterijom, komunikaciju sa zaposlenima i česte biznis interakcije.

Kada pravite anketni formular interno u vašoj kompaniji, želite maksimizirati upotrebu informacije i istovremeno se držati budžeta. Ono što najviše kompanija propušta jeste to da će koristiti interne resurse koa što je webmaster ili neki drugi veb resurs da bi investirali vreme na točkovima nakon vremena. Ovo će učiniti vaš interni resurs zauzetim izradom vaših anketnih formulara i onda kada se promene primene morate praviti promene brzo.

Većina webmaster-a će uzeti sate i sate za izradu svog anketnog formulara i solucija. Za netehničku osobu lako je da misli da su promene gotove sa klikom miša, za developera kako god, nekada je potrebno par sati. Ovaj gubitak vremena se naravno neće prikazati u bilo kojem budžetu direktno, ali će se prikazati u produktivnosti i nepotrebnom stresu za developera.

Kada koristite standardizovani anketni alat kao što je Examinare, držite developera slobodnim da radi ono što bi trebalo da radi i to je da bude webmaster. Najverovatniji scenario je da će developer biti samo uključen u ovaj posao kada link treba da bude objavljen ili imejl lista treba da bude uvezena. Ostatak vremena webmaster može provesti poboljšanjem navigacije na vašem veb-sajtu, dodavanjem sadržaja na vaše veb-sajtove i drugo. Ovo će osloboditi vreme i za vas kao menadžera i za developera.

Ponekad, alatu anketnih formulara treba da bude omogućeno da prebacuje informaciju do HR programa, sistema kancelarije za podršku itd. Ovo će biti jedan lak zadatak za vašeg developera da uradi pošto Examinare ima API koji je napravljen tako da pokriva sve vaše potrebe u razmeni podataka. Na ovaj način, vaš developer treba da samo traži informaciju uz pomoć bilo kojeg kompjuterskog jezika koji je njemu pristupačan i Examinare će dati nazad informaciju.

Vaš developer može već sad videti koje API funkcije su dostupne njemu na našim API dokumentima dostupnim na https://apidocs.examinare.com i ako imate bilo kakva pitanja postarajte se da pošaljete imejl na info@examinare.com i mi ćemo se postarati da pronađemo soluciju za vas da biste napravili anketne formulare lako i u sklopu vaših izdvojenih resursa i budžeta.

Počnite korišćenje anketnih formulara sa Examinare anketnim alatom danas i mi ćemo se postarati da imate ono što vam je potrebno. Ako ste zainteresovani za naš anketni alat, možete probati Examinare biznis nalog besplatno za 7 dana ovde klikom na link gore levo.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

8+7= *

Newsletters from Examinare