Automatska analiza pitanja u vidu slobodnog teksta u Examinare anketnom alatu.

2014-10-23

Examinare ekipa ima zadovoljstvo da vam predstavi sada automatski Examinare anketni alat i analize svih pitanja u vidu slobodnog teksta u realnom vremenu za vas! Analiziranje se radi referencama koje upućuju na drugi deo teksta za ceo tekst poznatim frazama na svim jezicima kako bi se uklonile sve kratke reči kao što su „i“, „ili“ i druge slične fraze. Tokom ove 2014.godine sakupili smo sve normalne fraze koje su najčešći jezici i sastavili ih u obimnu bazu podataka. Važno je da vas informišemo da automatska analiza teksta ne deli nikakve vaše informacije kako bi radila. Analiziranje je potpuno odvojeno od svih ostalih mušterija u Examinare-u.

Kako mogu reći Examinare anketnom alatu da započne analiziranje mojih pitanja?

Svim nalozima na Examinare anketnom alatu je već omogućena ova funkcija tako da možete početi sa analiziranjem sada za svaku anketu / formular / upitnik koji imate u Examinare-u danas.

Ako želim da isključim analizu teksta, mogu li to da uradim za individualnu anketu?

Možete podesiti analiziranje teksta individualno za svaku anketu. Možete isključiti sve funkcije potpuno na vašem nalogu i samo ih aktivirati za jednu anketu. Takođe možete podesiti nivo senzitivnosti analize teksta podešavanjem minimalnog broja glasova i minimalnog broja slova u reči. Možete ga čak i promeniti na 0 tako da dobijete analizu svih reči uključujući i normalne reči kao što su „i“ itd.

Koje tipove pitanja ova funkcija može koristiti?

Svim tipovima pitanja koji dozvoljavaju korisniku da doda tekstualni odgovor često ne treba analiziranje eksperta kako biste dobili rezultate koje tražite i čak možete dobiti automatsku analizu teksta odštampanu u Word-u i verzije PDF izveštaja.

Da li se automatska analiza teksta adaptira analiziranju u modu izveštaja i grafikona?

Kada koristite funkciju Prikaži grafikone u Izveštajima i grafikonima, izbori će prilagoditi automatsku analizu teksta usput. To znači da možete videti uticaj koji će imati ukoliko osoba određenog doba dođe u određeni grad. Takođe možete povezati ovo sa pozadinskim podacima o primaocima na Examinare-u. Možete analizirati potrebe iz pozadinskih podataka kako biste ih reflektovali ukoliko je radna okolina u sklopu drugačijih kompanija i branši i uporediti ih sa drugom grupom.

Kako pronalazim više informacija o ovoj funkciji i kako je koristim na najoptimalniji mogući način?

Automatska analiza teksta ima svoju ličnu stranicu u našim stranicama za pomoć i takođe postoji kratak video tutorijal sa instrukcijama korak po korak o tome kako je koristiti na najefiksaniji način. Možete pristupiti stranici za pomoć direktno unutar Examinare anketnog alata pritiskom na „?“.

Nadamo se da vidite automatsku analizu teksta kao dodatak Examinare anketnom alatu, jednu veoma korisnu karakteristiku i da će vam ona sačuvati vreme u vašem analiziranju. Kao i uvek, sve povratne informacije su više nego dobrodošle, i dobre i loše.

Još uvek niste mušterija?

Na našoj stranici koja opisuje naš anketni alat možete pronaći više informacija i uvek možete pitati naš tim putem onlajn četa direktno ovde na veb-sajtu.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

3+5= *

Newsletters from Examinare