Examinare-ovo veliko izdanje verzija 11 – Okeanski piknik.

2014-09-19

Naše je zadovoljstvo da objavimo svoju novu verziju 11 kodiranog imena „Okeanski piknik“ koji je implementiran na Examinare okvir. Okeanski piknik je složen sa novim funkcijama i poboljšanjima. Dodali smo neke od istaknutih funkcija ovde.

Sada možete koristiti Examinare ankete kao formulare.

forms

Još od početka Examinare-a bili smo fokusirani na snabdevanje najboljim solucijama za onlajn ankete. Sada možemo preduzeti jedan laki korak i snabdeti vas veoma jednostavnim načinom konvertovanja ovih onlajn anketnih formulara koji prikazuju sva pitanja na jednoj stranici. Ovo će vam pomoći da koristite Examinare-ove formulare u pozivima i registracijama.

Novi onlajn priručnik sa video tutorijalima.

manual

Ažurirali smo naš priručnik i implementirali ga na Examinare. Jednim klikom možete stići do onlajn priručnika sa instrukcijama korak po korak i svi koraci imaju video tutorijale takođe. Ovo će učiniti vama lakšim da vidite sve korake potrebne za najosnovnije zadatke.

Examinare baza podataka šablona.

templates

Sada imamo bazu podataka šablona za sve naše mušterije sa najčešćim anketama koje su kreirane u polju ankete. Svi šabloni su testirani i prevedeni na brojne jezike i moguće im je pristupiti jednim klikom.

Nova konzola za prevođenje.

Kada šaljete ankete na različitim jezicima postoji potreba da prevedete anketu na nekoliko jezika i onda je implementirate na Examinare. Sada imamo podršku do lakog izvoza i uvoza Examinare fajlova i njihovog prevođenja ili jednim klikom da učitate šablon u konzolu za prevođenje i napravite automatske prevode / ručne prevode bez promena uređenja ankete.

CSS sada može biti prilagođeno pravljen.

Examinare anketni alat sada ima mogućnost da promeni sve stilove sa vašim prilagođeno pravljenim CSS kodom. Uz pomoć Plan tab-a možete sada dodati bilo koji CSS unutar ankete i učiniti da izgleda tačno onako kako želite.

Mi ćemo, naravno, nastaviti da poboljšavamo naš anketni alat i bilo koji zahtevi poboljšanja su dobrodošli da se prijave na support@examinare.com imejl adresu.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

1+4= *

Newsletters from Examinare