Kvalitet praćenja vaših slanja automatski u vašem sistemu e-trgovine.

2014-03-13

Nije mnogo ljudi propustilo to da e-trgovina raste svetski. Kompetitivne cene proizvoda i dostave širom sveta snabdevaju jedinstvene prodajne tačke svih velikih sajtova za e-trgovinu. Nuđenjem svega od „Dostava narednog dana“ do „Besplatna dostava“, sajtovi za e-trgovinu imaju budućnost pred sobom. Ali šta vaše mušterije misle o vašim dostavama?

Prva pomisao svih e-trgovaca je „Ako je nešto pogrešno, kontaktiraće nas“. Ali ovo je priča koja je činjenično samo delimično istinita. Ako je mušterija primila paket sa greškama, reći će vam. Sa druge strane, ukoliko mušterija očekuje isporuku „narednog dana“ i ne dobije obećano, normalno je da vas neće informisati, ali će sa druge strane početi da traže druge dostavljače i pokušati sa jednim od vaših suparnika naredni put.

Pratite dostave i dobijte brod kako biste prestali sa prokišnjavanjem.

Da zaustavite male pukotine koje se javljaju kada postoji neko nerazumevanje ili su porudžbine odložene, treba da znate šta vaše mušterije zaista misle. Praćenjem pomoću automatskih anketa, vaša kompanija takođe može biti efektivnija pošto su rezultati uvek dostupni, tako da možete poboljšati svoj rad i postarati se da date mušterijama sa kojima se loše postupalo poklon koji će podići vašu reputaciju u njihovim očima.

Mi u Examinare-u imamo odgovor na vaš monitoring dostave.

Kreiranjem upitnika koji će biti poslat par dana nakon što je mušterija primila isporuku, možete identifikovati napretke koji su vam neophodni kako biste bili savršeni sajt za e-trgovinu. Korišćenjem Examinare anketnih alata i Examinare API, možete lako podesiti svoj sistem e-trgovine tako da šalje praćenja izvršavanja ubrzo nakon što je dostava izvršena.

Kako početi sa praćenjem dostava.

Mi u Examinare-u imamo obimno iskustvo i u uređenju upitnika i konstrukciji sistema i voleli bismo da vam pomognemo da izgradite svoju reputaciju kao e-trgovinska kompanija koja sluša svoje mušterije. Nijedan projekat nije premali i nijedan projekat nije preveliki. Počnite danas slanjem upita cena za praćenje vašeg e-trgovinskog sistema, radujemo se radu sa vama.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

8+7= *

Newsletters from Examinare