Zašto koristiti prijavni formular?

2013-10-15

Organizovanje otvorenog seminara nije uvek toliko lako ukoliko dobijate sva obaveštenja putem imejla. Prijavnim formularom smanjujete rizik propuštanja specijalnih zahteva kao što su specijalne dijete. Mnogo je lakše za vas da pratite ukoliko kreirate prijavni formular pomoću standardizovanog anketnog alata.

Kada kreirate prijavni formular omogućujete svojim posetiocima da se prijave i vi takođe dobijate dobru strukturu svega i takođe se osiguravate da ne gubite nikakvu informaciju. Takođe možete kreirati napredne tokove između vašeg Examinare naloga i vašeg CRM sistema gde koristite Examinare API. Examinare API je kanal podatak između Examinare-a i vaših ličnih sistema.

Da saznate više o sposobnostima i o tome kako možete kreirati prijavni formular, molimo da nas kontaktirate i bićemo počastvovani da uradimo demo našeg anketnog alata sa fokusom na kreiranju prijavnog formulara.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

1+1= *

Newsletters from Examinare