Zašto ne besplatni anketni alat?

2013-10-09

Kada vodite profesionalni anketni alat obično se suočavate sa pitanjem, „Da li radite besplatne demonstracije?“ i nema ničega čudnog u tom pitanju. Mi u Examinare-u smo počastvovani da vam pokažemo naš besplatni anketni alat besplatno potencijalnim mušterijama. Kako god, ima mnogih koji ne veruju da bi sve na internetu trebalo da bude besplatno, mi to ne vidimo tako.

Kada vodite profesionalni anketni alat, ne možete raditi besplatno, niti kompanija može davati besplatne savete i opremu besplatno. Mnogi provajderi dozvoljavaju mušterijama da koriste njihove usluge besplatno, ali jednom kada počnete da koristite anketni alat i potrebna vam je podrška, treba da dodatno platite kako biste je dobili. Osoblje očigledno mora primati platu i pošto ne plaćate ništa, ne možete ni očekivati da dobijete podršku besplatno.

Dobra podrška, ne besplatan anketni alat.

Postoji popularna fraza na internetu, „Ako ne plaćate proizvd, onda ste vi proizvod“ i ovo je istinito u našoj industriji. Mi u Examinare-u uvek pružamo podršku putem imejla, telefona i četa. Staramo se da vam pružimo najbolju uslugu koja može biti dobijena kada koristite anketni alat i pošto plaćate uslugu možete biti sigurni da ćemo uvek poštovati poverljivost mušterija.

Kako dobiti obilazak našeg anketnog alata besplatno?

Ima mnogo načina dobijanja obilaska našeg anketnog alata besplatno, molimo kontaktirajte nas putem imejla info@examinare.com alternativno putem četa uživo ili nas pozovite, brojeve telefona možete naći na vrhu stranice.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

3+5= *

Newsletters from Examinare