Verzija 9 Examinare anketnog alata.

2012-10-03

Anketni alat Examinare je potpuno redizajniran / platforma, što čini lakšim korisnicima anketni alat ukoliko koristite Examinare na PC-ju, Mac-u ili iPad-u / Android tabletu. Ovaj novi dizajn je postavljen u verziju 9 Examinare-a koja je takođe potpuno nova mašina, ali sa istom strukturom menija kao ranije.

Advanced Reporting

One-click Reporting

Create your questions easy

U 9.2, koja je najnovija verzija pisanja anketnog alata, možete apoludovati svoje rezultate sa uštedom vremena od preko 96%. Rezultati i grafikoni takođe imaju nov metod analiziranja koji omogućava razvoj obične analize u Examinare posvećenom serveru.

Takođe sada predstavljamo Examinare anketni alat v9 ponudu posvećenih servera sa Examinare-om. To znači da možete dobiti pristup svom posvećenom serveru sa monitoringom direktno od nas. Možemo takođe implementirati posvećene servere gde je vaša osnovna delatnost pravljenje vremena učitavanja manjim u upitnicima i anketnom alatu kada radite iz Kine ili USA.

Ovo ažuriranje verzije takođe omogućava belu oznaku anketnog alata što znači da možete da budete partneri sa Examinare-om i kreirate prilike da prikažete ime svoje kompanije kao prodavca anketa.

U narednom ažuriranju Examinare-a koje će biti objavljeno u oktobru 2012, povećaćemo mogućnosti izveštavanja i uraditi reviziju naših jezičnih paketa na arapskom, hebrejskom i azijskim jezicima u Examinare anketnom alatu.

Predstavili smo novu zonu mušterija gde mušterije  mogu prijaviti i produžiti svoj nalog. Vaš nalog će biti ažuriran u roku od 5 minuta nakon plaćanja, i ovo se primenjuje na sve naloge. Na ovaj način možete produžiti svoj nalog sa nama i takođe izmeniti fajlove tako da direktno adresirate sa naše zone mušterija. Da biste dobili svoju zonu mušterija, kliknite na „Ulogujte se“ na ovoj stranici i kliknite „Zona mušterija“ i tada ćete direktno otići do zone mušterija.

Da dobijete novu lozinku, pratite naredne korake:

  • Kliknite „prijava“ u meniju.
  • Kliknite “Zona mušterija“.
  • Pritisnite link „Kliknite ovde“ ispod „Zaboravljena lozinka“.
  • Unesite svoju lozinku, ona će biti otpremljena u roku od 5 minuta na vaš imejl.
  • Pritisnite link u imejlu i izaberite svoju novu lozinku.
  • Prijavite se.

Sada kada ste se prijavili, možete produžiti svoj nalog na anketnom alatu ili kreirati novi nalog u istom.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Pročitajte više

Kontaktirajte Examinare

+44 20 8040 1000


Ponuda cena

Ponuda cena

Otkrijte kako vam Examinare može pomoći! Jedan od naših stručnjaka za Examinare kontaktiraće vas uskoro kako bi razgovarali o vašim potrebama i kako možete da iskoristite rešenja Examinare.

Popunite obrazac i uskoro ćemo vas kontaktirati.


Kompanija *

Ime *

Telefon (Na primer: +46700000000) *

Imejl *

Opišite uslugu kojom biste voleli da vas snabdemo.
(Nakon što je imejl primljen možete aploudovati fajlove na tiket imejl koji se kreira.)

Procenjeni budžet
(Prosečan broj sa valutom) *

Anti-Spam pitanje

3+7= *

Newsletters from Examinare