Anketni alat

Anketni alat - Stranice za pomoć

Kreirajte prozor za pozivanje za veb-sajtove

Da pozovete posetioce veb-sajta na vaš veb-sajt možete koristiti naš već napravljeni Pop-up okvir. Ova funkcionalnost se razlikuje od normalnih Pop-up-ova pošto nije ograničena antivirusima i Popup blokerima.

Počnite izbacivanjem svoje ankete u "Javnom modu". Idite na "Ankete"->"Urediti" na anketi kojoj želite da dodate pop-up prozor i kliknite "Distribuirati". Ovde ćete pronaći opciju zvanu "Alternativa ) JavaScript Pop-up).

Počnite pronalaženjem stiboja vašeg izbora pritiskom na različite stilove. Kada ste pronašli onu koju želite da koristite treba da unesete poruku koju će vaši ispitanici videti kada ih pozovete da učestvuju u vašoj anketi. Možete sadržati fajlove u prozoru sa porukom.

Kada osetite da je vaš prozor za poziv spreman za izbacivanje onda kliknite na "Prikaži" dugme da dobijete kod koji treba da unesete na vaš veb-sajt. Prozor za poziv će se prikazati samo jednom po posetiocu veb-sajta. Ako vam treba pomoć sa uređivanjem toka i dizajna standardnog pozivnog prozora kontaktirajte naš tim podrške.

Molba: Može postojati upozorenje prilikom dodavanja slika u polja za uređivanje. Ovo upozorenje je normalno i može biti ignorisano bez opasnosti. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć kontaktirajte naš tim za podršku.