Anketni alat
 
NAPRAVITE, DOBIJTE GLASOVE I IZVEŠTAJE LAKO

Zovemo ih "Magične ankete", pročitajte još i saznajte zašto!
"Magične ankete" je tehnologija razvijena od strane Examinare-a, koji vam dozvoljava da kreirate ankete sa glasanjem putem interneta ili preko SMS poruka sa širokim opsegom mogućnosti i podešavanja.

Probajte sada!

 

Ankete putem SMS-a, postavite ih za 2 minuta.

"Magične ankete" putem SMS-a vi implementirate unošenjem vašeg anketnog pitanja i čim pritisnete dugme, bilo koji mobilni telefon na svetu vam može poslati odgovor putem SMS-a. Direktno ćete primiti kratak SMS kod koji svaki primalac unosi pre nego što odgovori SMS porukom i Examinare će to sortirati u vašoj anketi.
Uređenje zahteva 2 minuta i možete kreirati svoju prvu "magičnu" anketu čim imate podešen Examinare nalog. Naravno, mi vas takođe možemo snabdeti lokalnim brojem na zahtev za najbolje cene na svetu.

Probajte sada!

 

Glasanje putem veb-sajta

Kada ste dodali vaše pitanje u "Magične ankete", spremni ste da ga implementirate na vaš veb-sajt. Samo uzmite HTML-kod i iskopirajte ga na vaš veb-sajt. Nema potrebe da menjate bilo koji HTML-kod kada ažurirate pitanja i odgovore. "Magične ankete" će ažurirati sadržaj HTML-forme kada napravite bilo kakva prilagođavanja unutar Examinare-a.

Probajte sada!

 

Glasanje putem tvitera

Sve "Magične ankete" su povezane sa tviterom. Jednostavnim tvitom vaši korisnici mogu učiniti da se njihov glas uračuna. (Vaš korisnik mora ovlastiti vaš tviter nalog). Glasanje putem tvitera je besplatno, ne košta ništa i može biti korišćeno u učionicama i na konferencijama.

Probajte sada!