Anketni alat
 
 

Sve počinje našim izgraditeljem anketa.

Proces kreiranja anketa počinje kreiranjem prvog pitanja i onda logičnim dodavanjem pitanja jedno po jedno.

Proces kreiranja anketa je konstruisan tako da bude jednostavan i ima mnoge mogućnosti pravljenja. Ovaj pristup dozvoljava kreiranje projekata visoke kompleksnosti u kratkom vremenskom periodu.

Cene

Vidite anketna pitanja pre čuvanja.

Tokom kreiranja ili uređivanja anketnog pitanja, na donjem delu stranice postoji okvir koji predstavlja kako će pitanje izgledati u konačnoj verziji na različitim uređajima. On već primenju aktivni dizajn vaše ankete.

Takođe ima i funkcija za prethodni pregled koje vam olakšavaju očuvanje kvaliteta u dizajnu tokom procesa.

Cene

Prevedite i lokalizujte svoje ankete.

Kreirajte različite jezične verzije unutar iste ankete ili napravite odvojene ankete za vaše jezične verzije.

Ubacite odgovarajuće fraze u polja i sačuvajte ih. Na ovaj način vaši primaoci će imati mogućnost da izaberu na kojem jeziku žele da odgovaraju na pitanja.

Kao alternativu, možete kreirati odvojenu anketu na bazi već postojeće. Izbor ove opcije otvara konzolu za prevođenje, koja pruža pogodan način prevođenja već postojeće ankete i na kraju čuvanja fajla ankete za dalje importovanje u sistem. Takođe možete praviti još prilagođavanja na ovaj način za individualnu anketu.

Cene

Dodajte ili importujte svoje primaoce lako.

Da organizujete distribuciju ankete među svojim primaocima, možete registrovati ili importovati primaoce direktno unutar Examinare-a.

Registrovanje primaoca je jednostavan proces unošenja informacija u bazu kao što su ime, imejl, datum rođenja itd. u odgovarajuća polja. Primaoci su izdvojeni u grupe radi korektne distribucije i tačne dalje analize.

Cene

Pozovite ljude SMS-om.

Proces slanja anketa putem SMS-a je kratak i brz. Sastoji se od pisanja teksta poruka i lokalizacije izborom grupe ili primaoca jedan po jedan i specifikovanjem vremena slanja SMS-a.

Slanje SMS-a funkcioniše u skladu sa SMS kreditom, koji mora biti naručen pre nego što možete da pošaljete bilo koji poziv. Link do ankete je uključen u SMS automatski.

Podržavamo sve simbole alfabeta celog sveta unutar teksta vaše poruke.

Cene

Pozovite ljude imejlom.

Razvijene ankete putem imejla nisu mnogo različite u odnosu na pisanje imejla bilo kom od vaših kontakata u običnoj imejl usluzi.

Samo unesite temu imejla, tekst, izaberite grupu primalaca ili individualne ispitanike i specifikujte vreme slanja.

Ne postoji ograničenje u broju imejlova koji mogu biti poslati simultano. Kako god, mi primenjujemo proces koji šalje vaše imejlove istoj kompaniji koja ih razvija za par sekundi i do par minuta. To štiti vaše imejlove od toga da završe na crnoj listi sa SPAM filterom.

Cene

Kreirajte veb-sajt pop-up.

Nema ničeg lakšeg of kreiranja prozora poziva za anketu (još poznatog i kao pop-up) za vaše veb-sajtove. Nije ograničeno pop-up blokerima ili antivirusima, tako da može biti slobodno korišćeno na bilo kojem veb-sajtu i uređaju pregledanja.

Sa namerom da kreirate pop-up, sve što je potrebno da uradite je da izaberete dizajn prozora i napišete pozivnu poruku. Nakon toga, pritiskom na "Prikazati" dugme, JavaScript kod je generisan i prikazan. Jednostavno kopirajte ga i prenesite na vaš veb-sajt. Veb-sajt pop-up je namešten! Po difoltu će biti predstavljen jednom po posetiocu veb-sajta.

Cene

Osnovno i napredno izveštavanje je pojednostavljeno!

Nakon svakog primljenog odgovora na anketu, grafikoni unutar Examinare-a su ažurirani i preračunati, tako da u bilo kojem trenutku možete biti sigurni da vidite najskorije rezultate.

Sekcija rezultata i grafikona sadrži mnoge korisne analitičke funkcije, kao što su filtracija rezultata prema različitim parametrima, isključivanju odgovora, unakrsnoj tabulaciji, proveravanju individualnih odgovora, analizi slobodnog teksta itd.

Nešto opšte ili filtrirani rezultati mogu formirati profesionalne izveštaje i biti preuzeti u najpopularnijim formatima fajlova kao što su Word, Excel, PDF ili RAW Data.

Cene

Budite kreativni u vezi svog dizajna.

Dizajn ankete je deo Examinare-a koji se može slobodno konfigurisati. Ovo znači da bilo koji deo rasporeda može biti promenjen ili ponovo kreiran u skladu sa vašim potrebama. Menjanje logotipa, boja prozora ankete i njegovih elemenata, veličine fonta, teksta i linka na startnoj strani i zahvalnoj strani su parametri, njihovo podešavanje zahteva samo par klikova mišem.

Dodatno, bilo koji deo rasporeda čije menjanje rasporeda nije moguće pomoću interfejsa, može biti podešen ili kreiran uz pomoć CSS-a.

Cene

Integrišite i povežite sa svojim sistemima.

Examinare može biti proširen uz pomoć njegove API konekcije. Examinare API može biti potpuno integrisan u bilo koji CRM treće partije ili pozadinski sistem.

Bogata biblioteka funkcija daje developerima slobodu i alate da automatizuju pozive za ankete, izvuku bitne podatke primalaca i glasove.

Mi smo prvi u industriji sa jakom API konekcijom i preko milion zahteva za naš API je napravljeno svakog sata.

Cene